2013. március 6., szerda

Vivien Holloway- Pokoli szolgálat

Hát,hát,hát...nagyon nagy örömhírt szeretnék megosztani veletek,miszerint a mi Vivienünk (Wee) előreláthatólag sikeres írónő lesz,ugyanis megjelentetik a regényét ami ráadásul egy trilógia első része.
Remélem nem fog megharagudni,ha elárulom,hogy nekem volt szerencsém elolvasni eme tehetség történetét :). És mondanom sem kell,hogy engem teljesen magával ragadott a történet...és tudom most utáltok,mert ti még nem ismeritek, de ez hamarosan megváltozik mivel a várható megjelenése a könyvnek május 31.
Nem egy szokványos történettel állunk szemben,de mindjárt meglátjátok miről is beszélek.
Íme a történet:

Mit adnál azért, hogy megmentsd a szeretteidet? A szabadságodat, az életedet?
Mit tennél, ha ráébrednél, hogy mindez hiába volt? Beletörődnél, küzdenél?
Lilian küzdött. Mindent megtett, mégis elbukott, most pedig már sohasem szabadulhat a Pokolból.
Ő az Ördög egyik bérgyilkosa. Életre szóló szerződéssel. Egy lélektolvaj, aki levadássza azokat, akik keresztbe tettek Lucifernek, a lelküket pedig magával viszi.
Az új megbízás egyértelmű, a feladat világos, ám Lil dolga korántsem olyan egyszerű, mint gondolta volna. Mert a Pokolban semmi sem az, aminek látszik. Lilian azt hitte, hogy fogsága évei alatt már mindent látott, átélte már a legrosszabbat, ám kénytelen rájönni, hogy érhetik még meglepetések.
Lucifer nem kegyelmez, nem felejt, és nem bocsát meg, most pedig a lehető legkegyetlenebb büntetést eszelte ki.
Lil-nek újra meg kell harcolnia a puszta életben maradásért. Közben azonban a feladatát is el kell végeznie, ami nem csak azért nehéz, mert Greg Weiss kedves, jóképű, és minden tekintetben úriember.
Lil-re az ilyesmi már sok-sok éve nincs hatással. De történik valami, ami még az ő jéghideg maszkját is darabokra töri, és felszítja lelkében a lázadás szikráját.
Szabadulni akar, bármi áron, csakhogy ebben a háborúban már nem csak az ő élete a tét.
Senkiben sem bízhat, senkire se számíthat. Élete legveszélyesebb küldetésére indul, mely egyben az utolsó esély a szabadulásra.
Pokoli játszma ez, ahol a szabadság nagyobb kincs, mint maga az élet. A Pokoli szolgálat a Pokolháború trilógia első kötete.Nos,mit szóltok hozzá? Ugye nagyon várjátok már? .
Mert én igen,hiába olvastam,azért azt az érzést amikor a kezedben foghatod az imádott könyvet semmi sem múlja felül.Remélem felkeltettem az érdeklődéseteket :)
Kedves Wee,nagyon büszke vagyok Rád.
Köszönöm Neked,hogy megismerhettem ezt a történetet és köszönöm,hogy a barátom vagy! Mert bár személyesen még nem találkoztunk (remélem ez hamarosan megváltozik) nagyon közel kerültél a szívemhez és bezártalak oda,nem menekülhetsz :).
Sok sikert kívánok Neked és mindig maradj ilyen amilyen vagy,jószívű,kedves,aranyos,de olykor kemény és akkor mindent elérsz az életben amit csak szeretnél! Én melletted leszek :)!
Remélem megajándékozol minket még pár ilyen kalanddal :).


Ha ez még nem lenne elég,akkor elárulom,hogy nemrég az első interjúján is túl van a mi drága írónőnk,amiből megtudhatunk róla egy-két érdekes információt...hogy mi ösztönözte az írásra és végül hogyan kezdett bele,milyen akadályokon van túl.
Ha kíváncsiak vagytok rá akkor ide kattintva megtekinthetitek a teljes cikket!
Jó olvasást hozzá :).

A könyvet már előrendelhetitek a következő helyeken:
Alexandra
Bookline
Rocky
Könyvkapu


Nicosia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése