2013. január 17., csütörtök

Ízelítő a 2013-as év megjelenéseiből a Cor Leonisnál

Nézzük csak miből csemegézhetünk az idei év során egyik kedvenc kiadónknál a  Cor Leonisnál:

A kiadó e hónap végére,pontosabban 31-re tervezi megjelentetni Karen Chance írónőtől: A hajnal átka című könyvet, melyben Cassandra Palmer újabb kalandjaival találkozhatunk.
Sőt most még egy előrendelési akcióval is kecsegtetnek bennünket egészen január 30-ig,melynek részleteit megtekinthetitek a :http://konyvaruhaz.corleonis.hu/a_hajnal_atka oldalon.
A könyv még a külföldi borítóval tekinthető meg,de remélhetőleg holnap vagy legkésőbb holnapután már a magyar kiadást is megcsodálhatjuk.
Aztán a rajongóknak nem kell sokat várniuk az ezt követő rész megjelenésére,hiszen a kiadó ( igaz még nem 100 % ) de már a könyvhétre tervezi :). A kötet Holdvadász címmel fog a könyvesboltok polcára kerülni.
A köteteket Bertalan György fordította.

Junot Diaz: Így veszítheted el...című könyvét az idei Könyvfesztiválra (április 18-21) tervezik megjelentetni, melynek elismeréseit itt tekinthetitek meg. Az írótól egyébként még talán idén ősszel jön Oscar Wao csodálatos rövid élete is.

Jasper Fforde új könyvét A Jane Eyre-esetet ( Thursday Next 1.)  szinte már a kezünkben foghatjuk,hiszen február 15-én fog megjelenni,melynek mérete megegyezik majd az Anna Pigeon sorozattal.
A könyvet egyébként Tóth Tamás Boldizsár fordította,akinek a Harry Potter sorozatot is köszönhetjük.
A borító végleges verziója pedig február elején készül el.
De ezzel még nincs vége ugyanis a kötet második részét a Lost in a Good Book (még nincs magyar cím) megjelenését szintén a Könyvfesztiválra tervezi a kiadó.Az elmúlt hét borítószavazásának főszereplője a Syrie James: Jane Austen elveszett kézirata című regény megjelenése is a Könyvfesztiválra várható (április 18-21).
A könyvet Nádasdy Vilma (Nádasdy Ádám költő,műfordító lánya) fordította le nekünk,akiről többet is megtudhattok itt, amennyiben kíváncsiak vagytok rá.
A borítószavazás eredménye pedig az A.) variáció lett,amely itt lent látható,bár a végleges verziót majd csak február elején ismerhetjük meg.


Idén ősszel a Nevada Barr rajongók is a kezükbe foghatják az írónő újabb izgalmakkal teli regényét, Oroszlánkörmök címmel.

És végül,de nem utolsó sorban a végére hagytam azt a kis infómorzsát,hogy azok akik szintén annyira várják,mint én ( na jó már fele annyira is elég )  az Iced című könyvet Karen Marie Moning írónőtől, ők HAMAROSAN több információt is megtudhatnak a regénnyel kapcsolatban,de addig is itt egy kép,hogy csorgathassuk a nyálunkat :). Hát nem gyönyörű? *-*Persze ez még csak töredéke annak,amit a Cor Leonis Kiadó tervez a 2013-as évre,de addig is látogassátok a weboldalukat, ahol sok különleges akciók várnak rátok:

http://konyvaruhaz.corleonis.hu/filmkonyv/ebredj_velunk_176

http://konyvaruhaz.corleonis.hu/asztrologia/asztrologiai_utmutato

http://konyvaruhaz.corleonis.hu/krimi_thriller/ordogkatlan__13_12_150

http://konyvaruhaz.corleonis.hu/fantasy/tunderkronikak___a_teljes_sorozat_149


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése