2012. december 5., szerda

Cor Leonis Kiadó hírek

Kedves Olvasók!
Két fantasztikus lehetőségre szeretném felhívni a figyelmeteket. Az egyik,hogy a Cor Leonis Kiadó immár könyváruházként is működik,ami azt jelenti,hogy nem csak a saját kiadványaikat,hanem más kiadó könyveit is forgalmazzák. Tehát nincs más dolgotok mint ellátogatni a http://konyvaruhaz.corleonis.hu/  weboldalra, csemegézni a jobbnál jobb könyvek között és habozás nélkül megrendelni őket.
Sőt még azt a lehetőséget is megkapjátok,hogy ha szeretnétek egy könyvet,de nem találjátok az oldalon akkor bátran írjatok egy üzit a rendeles@corleonis.hu e-mail címre és ők soron kívül intézik a rendelést. Illetve,ha bármilyen ötletek van,hogy melyek azok a könyvek amelyeket szívesen látnátok az oldalon,azt is megírhatjátok a marketing@corleonis.hu címre.
Az így kínált könyvekre is lesz kedvezmény természetesen. 20% árengedmény jár mindenkinek, aki náluk vásárol, és 25% kedvezmény azoknak, akik regisztráltak. Igaz, ezen könyvek esetében a molyok és a bloggerek is 25% kedvezményt kapnak.(A Cor Leonis kötetekre továbbra is érvényes a 30% speciális árengedmény.)
A másik,amit a figyelmetekbe ajánlok, hogy:
MOST ÜNNEPELJETEK A COR LEONIS KIADÓVAL
ugyanis Advent idejére december 24-ig szinte minden nap, más-más könyvükre biztosítanak 35%-os árcsökkenést. A napi ajánlatukat nyomon lehet követni a Cor Leonis Könyváruházban, vagy Facebook oldalukon, az Adventi kedvezmények applikáció alatt.
Remélem felkeltettem az érdeklődéseteket,jó csemegézést kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése