2012. december 31., hétfő

2013 Egy új kezdet

Ezúton szeretnék minden kedves Barátomnak,Ismerősömnek és az Olvasóimnak Sikerekben,Békességben és Sok Könyvben Gazdag Boldog Új Évet kívánni!
Én hiszem,hogy a 2013-as év egy új kezdet lesz mindannyiunk számára és kívánom mindenkinek,hogy találja meg a saját útját,feladatát :).
Ez az év szerintem sok mindenkinek nem a legszerencsésebben telt,így azt kívánom,hogy a mai nap folyamán szabaduljatok meg ennek az évnek a veszteségeitől,szomorúságaitól és tegyetek pontot a végére.
És persze ilyenkor sem tudok elszakadni a könyvektől így most is eszembe jut az egyik kedvenc sorozatomból ( Tündérkrónikák ) ,az egyik kedvenc idézetem:
"Néha az embernek szakítania kell a múltjával,hogy legyen jövője. Ezt soha nem könnyű megtenni . Ez az egyik különbség a túlélők és az áldozatok között. Elengedni azt,ami volt,hogy túlélje azt, ami van." (Jericho Z. Barrons)

Így éjfélkor koccintsatok a múlt lezárására és a jövő megkezdésére egy új korban,hiszen december 21-el átléptünk az Aranykorba,ami szerintem nagyon sok jót tartogat a számunkra:). Nem is fecsérlem tovább itt a szót :)!
BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK! Jövőre sok sok könyvvel és azok értékelésével ugyanitt találkozunk. Hamarosan jelentkezem :).
Nicosia (*;*)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése