2012. november 16., péntek

Magamról

Sziasztok! A nevem Nicosia és két dolog van amit soha nem gondoltam volna magamról, az egyik,hogy megszeretem az olvasást, a másik pedig,hogy még blogot is készítek :). Kérdezhetnétek,hogy akkor most mégis minek...és nekem erre az lenne a válaszom,hogy ami késik,nem múlik.
Nem csak könyvekről szeretnék kommentet illetve intrikát írni, hanem néha elmenekülni ide egy másik világba,ahol nincs hiteltörlesztés, anyagi és magánéleti probléma,hanem csak én vagyok a gondolataimmal,érzéseimmel és ha nem olvassa őket senki az sem baj,a lényeg,hogy kiadhatom magamból :). Ez az egész még nagyon új nekem,még a blogkészítéshez is segítséget kellet kérnem,de szerencsére akadt egy kedves lány (Wee személyében) őt már biztosan ismeritek,aki nagyjából elmagyarázta,hogy s miként kell itt a dolgokat csinálni :).
Ultra bénának érzem magam,de majd csak belejövök...ő is ezt mondta,de lehet hogy csak meg akart nyugtatni:).
Rám kicsit visszatérve,akkor szerettem bele az olvasásba amikor elkezdtem könyvesboltban dolgozni (ki hitte volna,ugye?) és nevessetek ki az Alkonyat volt az első olvasmányom,ami végül is meghatározó volt nálam. Előtte is elolvastam pár szerelmi regényt,na meg persze az Elfújta a szél is nagy hatással volt rám:). De a Twilight sorozat volt,ami igazán beindította nálam a szekeret...utána pedig szépen sorjában jöhetett minden ami vámpíros és szexi és...(cenzúra) :).
Az idén húztam bele leginkább az olvasásba...az éve elején ugyanis hirtelen veszítettem valakit,aki fontos volt nekem. Nagyon hirtelen kellett felnőnöm és nagyon nehéz volt feldolgoznom...ekkor kicsit a könyvekbe menekültem,ha lehet ezt így mondani...addig se gondolkodtam,agyaltam...és azt hiszem én így próbáltam feldolgozni ezt az egész traumát...de szót se többet erről.
A lényeg,hogy nagyon megszerettem az olvasást és szó szerint falom a könyveket:).
Remélem tudok majd segíteni egy-két könyv értékelésével, hogy mit érdemes és mit nem elolvasni. 


Magamról még annyit,hogy imádom a filmeket, főleg,ha csalódok egy könyvben,mert nem úgy lett vége ahogy én azt szerettem volna vagy csak várnom kell a következő rész megjelenéséig és persze az előző résznek úgy lett vége,hogy a két főszereplő kapcsolata egy bazi nagy kérdőjel na akkor gyorsan keresnem kell egy filmet és kárpótolnom magam egy kis romantikával *-* .

 A másik nagy szerelmem a tánc,kiskorom óta jártam valamilyen formájára,tehát ez a fajta mozgás hozzátartozik az életemhez,minden milyen csak rázni kelljen :).

 És végül még annyit kell tudnotok rólam,hogy nagyon szeretem a Tündéreket,ők az én barátaim ill. az élőlények (pl. az én kis Gizmócám és Hópihém ) őrangyalai :). Úgy érzem mindig számíthatok rájuk és velem vannak a bajban,erőt adnak a megpróbáltatásokban.
 Egyébként elég hóbortos,bolondos és barátságos csajnak tartom magam,akivel nagyon könnyű kijönni és ahhoz,hogy haragudjak valakire ahhoz nagyon,de nagyon csúnya dolgot kell csinálnia ;).
Úgyhogy olvasásra fel,nem harapok...:)
Nicosia voltam és jó olvasást a blogomhoz ;)!

3 megjegyzés:

 1. Szia!

  Tetszik a blogod, ahhoz képest, hogy ebben a bejegyzésedben ultra bénának mondod magad, nagyon jól összehoztad. :)

  Sajnálom a veszteségeteket.

  Nem Te vagy az egyetlen, akit az Alkonyat olvasásra fertőzött. :) Mondjuk én Leslie L. Lawrence: Villogó fények kolostora után lettem könyvmoly, kb úgy másfél éve, és azóta is minden nap olvasok.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Köszönöm az együttérzést és a dicséretet is,jól esik :). Igyekszem mindig valami újat csinálni a blogon. Egyébként elég nehezen szántam rá magam. A barátnőm noszogatott,hogy miért nem csinálok blogot,mert hogy a Molyon olyan jókat tudok írni a könyvekről és szerinte próbáljam meg :). Olyan sok mindenről szeretnék írni,de az időm sajnos nem mindig engedi...
   Lawrence-től még semmit nem olvastam,talán itt az ideje :)
   Amúgy nekem is nagyon tetszik a te blogod,főleg mert filmekről is írsz :). Fel is iratkoztam :P

   Törlés
  2. Ó, nem kell köszönnöd semmit.
   Nekem is ajánlották a blogkészítést, gondoltam nem is hülyeség, így belekezdtem, azóta ott tartok ahol. :)
   Nekem sincs annyi időm rá, mint szeretném, de igyekszem.
   Lawrenc-től jók még a Báthory Orsi történetei.
   Örülök, hogy tetszik a blogom, filmvéleményekkel együtt. És köszi, hogy feliratkoztál! :)

   Törlés